Decoratiuni pentru Paste in culori pastel

Decoratiuni pastel Paste

Bol din ceramica incantator, intr-un retro chic decor!
Frumos realizat din ceramica fina, bolul incantator este un element ce va bucura atat aranjamentele de pe masa, cat si decorurile din vitrina. Poarta un crem delicat la interior si un bleu visator la exterior, iar marginea ii este mangaiata de o panglica albastra ce ii da un aer vintage. Se potriveste perfect cu cerealele de la micul dejun, astfel ca vei incepe ziua cu nuante boeme.

Florile-s cochet decupate la baza unei tavi minunate!
Realizata din lemn mangaiat de raze solare, aceasta tava cocheta din lemn verde se va potrivi de minune decorurilor in nuante pastelate, alaturi de cesti cu model regal si farfurioare valurite, pahare colorate pline de emotii, vaze cu flori parfumate sau aranjamente indragite, astfel ca o poti alege in orice decor de poveste.

Lungime (cm) 210.00
Latime (cm) 140.00
Culoare gri
Material bumbac
Material principal 100% bumbac

In decoruri fermecatoare cu nuante pastelate, aceasta floare gratioasa din ceramica rozalie te va incanta cu bucuria si sarmul sau in orice aranjament ar fi asezata. Poate fi piesa centrala a unor decoruri inedite, cu coronite inflorate sau accesorii de sezon, aducand eleganta si un strop de culoare in orice aranjament chic delicat.

Iepuras cu buline jucause, pentru decoruri colorate si ghiduse! Asezat cu drag in decorurile de Paste sau in cele de primavara, iepurasul din ceramica pictat …

Vezi mai multe decoratiuni la chichville.ro

Actualizat: 06 Jun 2022 | Publicat: 01 Apr 2018

top