Ondulator BaByliss PRO MiraCurl Nano Titanium

Ondulator BaByliss PRO MiraCurl Nano TitaniumPret vechi: 659.00 RON Vezi pret nou la sensodays

BaByliss Pro MiraCurl

Primul ondulator profesionist din lume complet automat! Este o modalitate revolutionara de a crea bucle – un instrument care face in mod automat bucle perfecte.

Consistent, versatil si fara efort.

In interiorul acestui aparat minune este noul motor fara perii MaxLife PRO , care prevede un control de precizie pentru toate tipurile de bucle. Compartimentul nano titanium – in care parul este tras usor, incalzeste si confera un rezultat matasos si stralucitor.
Fiabilitate, salvare de timp pretios si ecenomisire de energie. Sistemul ajuta la crearea unei coafuri intr-un timp record.

Precizie si control

3 niveluri de reglaj al duratei cu semnale sonore pentru realizarea de coafuri diferite. Control al temperaturii pe 3 niveluri 190°-210°-230°C pentru utilizari indelungate pe toate tipurile de par. Controlul directiei da buclei un aspect uniform si suplu.
Sistem de intrerupere a functionarii si indicator luminos. Control asupra duratei coafarii cu buton de selectie si semnale sonore. Mod stand-by dupa 20 de minute, oprire automata dupa 60 de minute. Posibilitati infinite de creare de coafuri fara efort, intr-un timp record, datorita acestul aparat profesional de inalta tehnologie.

Share: E-Mail
Shop Guide
Certificat energetic pentru cladiri, apartamente. Tarnaveni - Mures. Auditor energetic atestat. Ing. Motoc Nicu.

top