Ondulator Philips Care CurlControl HP8618/00, Ceramic, 200 grade, Negru

Ondulator Philips Care CurlControl HP8618/00, Ceramic, 200 grade, NegruPret vechi: 179,99 Lei
Pret nou: emag

Un mod mai sanatos de a obtine carlionti si bucle perfecte gratie indicatorului Curl Ready!
Bucle perfecte, super-elegante, stralucire radianta. Onduleuri sic, voluptoase, pentru un par bogat, cu mult volum. Cu noul ondulator conic Philips Care CurlControl puteti crea diferite stiluri de par carliontat fara a face niciun compromis in ingrijirea parului.

Bara conica pentru diferite tipuri de bucle si onduleuri
Cu ondulatorul conic (Ø13-25 mm) puteti sa creati diferite tipuri de bucle si onduleuri: de la carlionti stransi la bucle si onduleuri lejere, cu aspect natural. Este rapid si usor, fara incalcire. Adaugati volum parului dvs. prin crearea unei varietati de bucle!

Temperatura cea mai ridicata de 200°C pentru rezultate de coafare perfecte
Temperatura cea mai ridicata de 200°C garanteaza rezultate perfecte chiar si pentru parul cu fir gros, minimalizand in acelasi timp deteriorarea parului.

Indicatorul unic va anunta cand bucla a fost realizata
Indicatorul unic Curl Ready va anunta cand bucla este gata emitand o alerta sonora. Aceasta functie inovatoare va ajuta sa obtineti bucle si onduleuri minunate prevenind in acelasi timp supraincalzirea parului. Doar alegeti una din cele trei durate de ondulare si apasati butonul dupa ce ati infasurat parul in jurul barei. Consultati manualul de utilizare pentru a vedea recomandarile expertilor nostri in par in legatura cu selectarea unei durate de ondulare in functie de tipul dvs. de par si de aspectul pe care vreti sa il obtineti.

Invelisul ceramic SilkySmooth este de doua ori mai neted pe parul dumneavoastra
Bara ceramica SilkySmooth, care este de doua ori mai neteda decat alte bare ceramice, asigura o frecare mai redusa si o eliberare mai neteda a parului, pentru un par mai stralucitor si mai sanatos.

Setarile digitale va permit sa ajustati ondulatorul la tipul dvs. de par
Setarile digitale va permit sa alegeti temperatura (130 – 200°C) si durata de ondulare (5, 8, sau 10 secunde) care se potrivesc tipului dvs. de par si aspectului dorit.

Oprire automata dupa 60 de minute
Unele aparate de indreptat parul si ondulatoare au fost echipate cu o functie de oprire automata. Aceasta functie a fost conceputa pentru a va asigura linistea. Daca este lasat pornit, aparatul se va opri automat dupa 60 de minute.

Functie de blocare a butoanelor pentru a evita pornirea accidentala
Mentineti intotdeauna controlul. Cu functia de blocare automata a butoanelor, nu mai exista schimbarea accidentala a temperaturii.

Tensiune universala
Tensiune universala pentru a obtine companionul de calatorie perfect.

Stativ de siguranta pentru utilizare usoara
Stativul de siguranta va permite sa asezati ondulatorul in siguranta in timpul utilizarii.

Share: E-Mail
Shop Guide
Certificat energetic pentru cladiri, apartamente. Tarnaveni - Mures. Auditor energetic atestat. Ing. Motoc Nicu.

top