Telefon mobil Nokia 530 Lumia, Grey

Telefon mobil Nokia 530 Lumia, GreyPret vechi: 327,99 Lei
Pret nou: emag

Cea mai recenta versiune Windows Phone

Windows Phone 8.1 este dotat cu numeroase caracteristici noi. Deschide Action Center printr-o singura atingere si vei gasi notificarile, alertele si setarile rapide intr-un singur loc. Seteaza-ti imaginea preferata ca fundal al ecranului de start si descopera viteza tastaturii Word Flow. Este cea mai buna experienta de utilizare Windows Phone de pana acum.

Descarca-ti aplicatiile preferate
Shazam, Office, Vine, Facebook si Instagram Beta – Nokia Lumia 530 are toate aplicatiile de care ai nevoie. Ai nevoie de mai mult spatiu? Adauga pana la 128 GB de spatiu de stocare suplimentar si muta-ti aplicatiile pe cardul SD. Este o modalitate exceptionala de a obtine spatiul necesar pentru mai multe aplicatii, fara a face compromisuri in ceea ce priveste performanta.

Un singur loc pentru toate informatiile tale importante
Utilizeaza OneDrive pentru a stoca si sincroniza fisierele importante intre mai multe dispozitive. Iti vei putea accesa fotografiile, videoclipurile si documentele tale, oriunde ai fi. Avand la dispozitie peste 15GB de spatiu de stocare gratuit, vei putea stoca toate datele de care ai nevoie. Am simplificat si editarea si impartasirea continuturilor – Nokia Lumia 530 este dotat cu Microsoft Office, pentru ca tu sa-ti poti desfasura activitatea oriunde te-ai afla.

Insenineaza-ti ziua
Un strop de culoare poate conta enorm. Indiferent daca alegi o carcasa verde intens sau portocaliu, noul Nokia Lumia 530 iti ofera o modalitate excelenta de a-ti exprima personalitea. Iar daca ai ales o culoare nepotrivita, poti schimba imediat carcasa cu una de alta culoare, care sa ti se potriveasca mai bine.

Mai multa putere pentru toata lumea
Valoarea superioara este data de lipsa compromisurilor. Din acest motiv, Nokia Lumia 530 a fost dotat cu un procesor quad-core, cu ultima versiune a sistemului Windows Phone si cu cele mai bune si mai noi aplicatii. Indiferent daca este vorba de mesagerie, socializare sau jocuri, Nokia Lumia 530 iti ofera puterea de a te distra.

Gaseste-ti drumul potrivit cu ajutorul hartilor gratuite

Nokia Lumia 530 este dotat cu aplicatia Maps. Aceasta iti ofera o modalitate simpla de a afla unde esti, unde are loc un anumit eveniment sau de a gasi un nou traseu catre casa. Aplicatia Maps este gratuita si iti ofera navigare online si offline. Poti ajunge acolo unde ai nevoie, atunci cand ai nevoie, cu aplicatiile disponibile deja pe telefon.

Share: E-Mail
Shop Guide
Certificat energetic pentru cladiri, apartamente. Tarnaveni - Mures. Auditor energetic atestat. Ing. Motoc Nicu.

top